آموزش طرز تهیه کباب برگ زعفرانی مجلسی
کباب برگ طرفداران زیادی دارد و غذایی لذیذ است. در این مطلب طرز تهیه کباب برگ زعفرانی را به شما آموزش می دهیم. در ادامه ویدیوی آموزشی طرز تهیه این غذا را هم ببینید.
![طرز تهیه کباب برگ زعفرانی + ویدیوی آموزشی از روش تهیه این کباب خوشمزه طرز تهیه کباب برگ زعفرانی + ویدیوی آموزشی از روش تهیه این کباب خوشمزه](https://www.topnaz.com/wp-content/uploads/2024/06/همه-را-به-یک-کباب-برگ-زعفرانی-خانگی-دع-1.jpg)
مواد لازم برای کباب برگ زعفرانی
- گوشت راسته یا فیله گوسفند یا گوساله ۵۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- روغن زیتون یا روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
- کره ۵۰ گرم
- زعفران سائیده مقداری
طرز تهیه کباب برگ زعفرانی
- گوشت را بشویید و خشک کنید ، گوشت را روی سطح صافی بگذارید و با استیک کوب کوبید تا پهن شود ( بهترین ضخامت برای گوشت کوبیده شده نیم سانتیمتر است ) ، اگر گوشت بیش از حد ضخیم است میتوانید از پهنا به دو قسمت برش بزنید سپس هر تکه را بکوبید ، بهترین پهنا برای کباب برگ ۴۴ انگشت است.
- پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و همراه با روغن ، مقداری زعفران سائیده و مقداری فلفل سیاه داخل کاسه بریزید ، تکه های گوشت را اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و حداقل ۸۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.
- پس از مدت زمان لازم گوشت را به سیخ بکشید ( گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، با دست روی گوشت را بگیرید تا در جای خود ثابت بماند سپس سیخ را آرام آرام از زیر دست تان وارد گوشت کنید ) ، تکه های گوشت باید پس از سیخ کشیدن به هم چسبیده باشند.
- سیخ را روی حرارت قرار دهید و این طرف و آن طرف کنید تا گوشت کباب شود ( بهترین آتش برای کباب ذغال است ) ؛ کره را ذوب کنید و با مقداری زعفران سائیده شده مخلوط کنید و همزمان با کباب شدن گوشت ها با برس روی کباب ها بزنید ؛ کباب را مستقیم از روی حرارت بر روی برنج قرار دهید ( برنج بهتر از نان است چون کباب برگ را اگر روی نان قرار دهید خیلی زود خشک خواهد شد ) ، کباب برگ را همراه با گوجه کباب شده ، برنج ، لیمو ترش و جعفری سرو کنید.
![کباب برگ زعفرانی کباب برگ زعفرانی](http://dl.topnaz.com/2017/01/-برگ-زعفرانی-1-e1484172672174.jpg)
نکته
در صورتی که کباب نرم تری میخواهید میتوانید ۱ قاشق چایخوری کیوی رنده شده به مواد اضافه کنید ، میتوانید زمانی که گوشت را به سیخ میکشید مقداری دنبه لابلای گوشت بگذارید تا کباب چرب تری داشته باشید ، نمک را پس از به سیخ کشیدن روی گوشت بپاشید
![کباب برگ زعفرانی کباب برگ زعفرانی](http://dl.topnaz.com/2017/01/-برگ-زعفرانی-2-e1484173366768.jpg)
نکات تکمیلی در مورد کباب برگ
کباب برگ جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
کباب برگ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
کباب برگ زعفرانی ، طرز تهیه کباب برگ زعفرانی
در ادامه ویدیوی آموزشی طرز تهیه کباب برگ زعفرانی را مشاهده کنید.