طرز تهیه بامیه شور (ترشی شور بامیه)

ترشی بامیه چیست؟

ترشی بامیه شور نوعی دیگر از ترشی بامیه است که به جای سرکه، از آب نمک برای تهیه آن استفاده می شود. طرز تهیه ترشی بامیه شور مشابه ترشی بامیه با سرکه است، با این تفاوت که به جای سرکه، آب نمک غلیظ (با حدود ۲۰۰ گرم نمک در هر لیتر آب) روی بامیه ها ریخته می شود.

مواد لازم جهت تهیه ترشی شور با بامیه

بامیه ریز: ۱ کیلوگرم
سیر: ۱ بوته
فلفل سبز تند: ۳ تا ۴ عدد
میخک: ۲ عدد
نمک و سرکه: به میزان لازم
شوید و ترخون: ۱ ساقه

 ترشی شور با بامیه

طرز تهیه شور بامیه:

بامیه ها را پاک کرده و بدون جدا کردن ساقه، بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.
سیرها را پوست گرفته و بشویید و بگذارید تا خشک شوند.
بامیه را داخل یک شیشه تمیز بریزید و لابه لای آن فلفل، میخک، سبزی و سیر قرار دهید.
نمک و سرکه را مخلوط کرده و بریزید تا روی مواد را بگیرد.
روی شیشه را با یک پلاستیک پوشانده و درب آن را محکم ببندید.
ترشی بامیه را در یک محیط خنک و تاریک نگهداری کنید تا برسد.

نکات تکمیلی:

برای تهیه ترشی بامیه شور، از بامیه های قلمی و درشت استفاده کنید.
بامیه ها را قبل از استفاده به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید تا لیز بودن آنها گرفته شود.
ترشی بامیه شور را در یخچال نگهداری کنید.

فواید ترشی بامیه

منبع فیبر: بامیه منبع خوبی از فیبر است که به هضم غذا و سلامت سیستم گوارش کمک می کند.
ویتامین C: بامیه سرشار از ویتامین C است که یک آنتی اکسیدان قوی است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
ویتامین K: بامیه منبع خوبی از ویتامین K است که به انعقاد خون و سلامت استخوان ها کمک می کند.
کمک به کاهش وزن: بامیه به دلیل فیبر بالا و کالری کم، می تواند به کاهش وزن کمک کند.
کاهش کلسترول: بامیه به دلیل داشتن فیبر محلول، می تواند به کاهش کلسترول بد خون کمک کند.

طرز تهیه شور بامیه

مضرات ترشی بامیه

نفخ: بامیه می تواند باعث نفخ و گاز معده شود.
اسهال: مصرف بیش از حد ترشی بامیه می تواند باعث اسهال شود.
تداخل با داروها: بامیه می تواند با برخی داروها مانند داروهای ضد انعقاد خون تداخل داشته باشد.

نکته: اگر باردار هستید یا شیر می دهید، قبل از مصرف ترشی بامیه با پزشک خود مشورت کنید.

Leave your thought here

Your email address will not be published.

جدیدترین مطالب